Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

Ορός Κυτταρικής Αναζωογόνησης LUMINESCE™

Ο μεταξένιος ορός κυτταρικής αναζωογόνησης LUMINESCE™ περιλαμβάνει το υψηλότερο ποσοστό αυξητικών παραγόντων που είναι δυνατό να υποστηρίξει την φυσική ανανέωση των κυττάρων.

Επωφεληθείτε των προνομιακών τιμών μας!
Καλέστε μας για να μάθετε πώς θα γνωρίσετε τις εξαιρετικές ιδιότητες των προϊόντων μας σε ειδικές τιμές.

Τιμή:
Περιγραφή

Περιγραφή

Ο ορός κυτταρικής αναδόμησης LUMINESCE™ βασιζόμενος στην τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία βλαστοκυττάρων, εισέρχεται δυναμικά στην αγορά ως το πρώτο προϊόν αντιγήρανσης, το οποίο ενισχύει τη φυσική ικανότητα του οργανισμού να αποκαθιστά και να ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος.

Χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική πατενταρισμένη φόρμουλα, η οποία προέρχεται από ώριμα, ανθρώπινα βλαστοκύτταρα, ο ορός κυτταρικής αναδόμησης LUMINESCE™ περιέχει πάνω από 200 αυξητικούς παράγοντες και κυτταρικούς αγγελιαφόρους. Η καθημερινή χρήση του αλλάζει σταδιακά το δέρμα σας και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ο επαναστατικός ορός σας βοηθά να δώσετε ζωή στην κουρασμένη επιδερμίδα κάνοντάς τη να φαίνεται νεότερη, πιο υγιής και λαμπερή.

Ο μεταξένιος ορός κυτταρικής αναζωογόνησης LUMINESCE™ περιλαμβάνει το υψηλότερο ποσοστό αυξητικών παραγόντων που είναι δυνατό να υποστηρίξει τη φυσική ανανέωση των κυττάρων. Χρησιμοποιείστε τον δύο φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό του προσώπου και ως primer για καθημερινή ενυδάτωση πριν την κρέμα ημέρας ή για βραδινή κυτταρική επιδιόρθωση πριν την κρέμα νυχτός. Οι επιδιορθωτικές ιδιότητες του ορού τον καθιστούν ως το πιο δημοφιλές προϊόν στη σειρά LUMINESCE .

 

Οφέλη

  • Βοηθά στην ομοιομορφία του δέρματος με δυσχρωμίες και κηλίδες
  • Προσφέρει νεανική λάμψη στο δέρμα
  • Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ανανεώνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη
  • Βοηθά στη διατήρηση της λείας υφής του δέρματος
  • Διατηρεί το δέρμα νεανικό και σφριγηλό αναπληρώνοντας τις φυσικές αποθήκες πρωτεϊνών
  • Απόλυτα φυσικός, υποαλλεργικός, χωρίς parabens

Μέγεθος προϊόντος: 15ml

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας. Με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνετε μασάζ από το πρόσωπο προς το λαιμό και αντίστροφα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Προφυλάξεις: Να μην εκτίθεται στον ήλιο και σε υψηλές θερμοκρασίες. Φυλάξτε το σε ξηρό, δροσερό και σκιερό μέρος (20-25°C). Το χρώμα και το ιξώδες (ρευστότητα)/ μπορεί να ποικίλει εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης πρωτεϊνών και αυξητικών παραγόντων. Σταματήστε τη χρήση και συμβουλευτείτε γιατρό σε περίπτωση που εμφανίσετε ερεθισμό.

LUMINESCE™ F.A.Q

Συστατικά

Adipose Derived Adult Stem Cell Conditioned Media, Purified Water, Glycerin, Saccharomyces Lysate Extract, Hydroxyethylcellulose, Gluconolactone (and) Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, DL-Panthenol, Sodium PCA, Allantoin, Superoxide Dismutase, Sodium Hydroxide.

Το παρόν προϊόν δε σκοπεύει να διαγνώσει, θεραπεύσει ή να προλάβει οποιαδήποτε ασθένεια.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.